100% FREE

Online B2B Marketing Training

5-day Email Course

Who

NEEDS THIS COURSE?

This online B2B marketing email course is for CMOs, marketers, sales reps and entrepreneurs selling in B2B.

  • 100% FREE content
  • Course material is yours forever
  • 360 degree overview of the online B2B marketing landscape
  • Takes only 5 days to finish
  • Strategic and tactical chapters
B2B

MARKETING

FREE online B2B marketing email course. 5 days, 5 lessons: How the audience changed, ads, content, automation and the trends of the future.

As seen on

At the moment of identification, 75% of leads are not yet ready for a sales rep

Lead generation and proper lead nurturing is becoming a greater challenge for marketers nowadays. If you’d like to tap into the most novel way of doing online B2B marketing, then this course is for you.

Agenda of the course

Day 1

Online B2B marketing strategy

How to start online B2B marketing? Strategies that work the ones that doesn’t. The three pillars of online B2B marketing. Why the whole funnel concept is wrong nowadays? What data to measure and what to ignore?

Day 2

B2B lead generálás hirdetésekkel

Lead generálás olcsóbban és gyorsabban. Hogyan hirdess B2B-ben és hogyan ne? Magasabb MQL/SQL arány elérése retargetinggel. Működik a Facebook B2B-ben? Lead hőmérséklet mérése hirdetésekkel. Hogyan használd a LinkedIn-t?

DAY 3

Profitable content marketing

How to craft a content strategy? Organic traffic boost via content generation. Content segmentation according to buyer roles and lead temperature. The content hourglass and some content ideas. Lead magnets and link building in B2B.

4. NAP

Marketing automatizálás egyszerűen

Marketing automatizálás könnyen és gyorsan. Hogyan csinálj lead scoring-ot? Bevált B2B automatizmusok. Email marketing és retargeting automatizálása, dinamikus retargeting alkalmazása. Account-based marketing automatizmusokkal.

Hogyan

MŰKÖDIK?

A tananyag

Minden reggel 7 órakor elküldünk egy emailt az aznapi leckével, 5 napon keresztül. Minden lecke 20-25 perc alatt befogadható.

...és az eredmény

5 nap múlva ismerni fogod az online B2B marketing módszertanát, stratégiáját és taktikáit, valamint a jelen és a jövő legforróbb trendjeit.

Inkább egy kollégád látná a B2B marketing oktatás hasznát?

Oszd meg vele ezt az oldalt, mert az ilyesmi jót tesz a Karmádnak…

Miért

Csináld?

Ez a tudás lehet a titkos versenyelőnyöd

Magyarországon az online B2B marketinget nagyon kevés vállalat csinálja nemzetközi minőségben, kihasználva a technólógiai lehetőségek teljes spektrumát. Ha B2B terülten dolgozol, a kurzus végére érteni fogod, hogyan előzd meg a versenytársaidat.

Ha Inkább ránk bíznád az egészet...

...vedd fel velünk a kapcsolatot

Több tucat B2B vállalat online marketingjéről gondoskodunk jelenleg is

form

GYIK
GYAKRAN INTÉZETT KÉRDÉSEK

...amik benned is felmerülhetnek

+ Hogy lehet ingyenes ez az online B2B marketing oktatás?

Magyarországon az online B2B marketing eléggé gyerekcipőben jár. A kollégák és talán még inkább a döntéshozók képzésével mi is nyerünk: ügyfeleinknél az online B2B alapjainak magyarázása helyett egyre inkább a megvalósítás mikéntjére fókuszálhatunk.

+ Mennyire nehéz a kurzus?

Igyekeztünk minden leckét az alapoktól indítani és onnan felfejlődni haladó szintre. Minden szakkifejezést gondosan megmagyarázunk, és ahol kell, magyarázó linkeket is beletettünk. Ha minimálisan – akár érdeklődés szintjén – foglalkoztál online marketinggel, akkor érteni fogod.

+ Van benne online marketing stratégia, vagy inkább a megvalósításra helyezi a hangsúlyt a tananyag?

A bevezető stratégiai szemléletű és az adatokkal alátámasztott B2B vásárlói körképet segít megérteni. Az online B2B marketing egyes pilléreiről szóló leckék már kifejezetten taktikai elemeket is tartalmaznak.

+ B2B szolgáltatás és B2B termékeladás is szóba kerül a kurzuson?

Igen, akár szolgáltatásra, akár termékeladásra alkalmazhatóak a kurzusban megtanult taktikák – csakúgy, mint a stratégiai elemek.

+ Ha elvégzem a kurzust, profi leszek az online B2B marketingben?

A gyakorlat teszi a profit – egy alig egy hetes B2B marketing oktatás arra elég, hogy a kurzus elvégzését követően stratégiailag érteni fogod, hogy mit kell csinálni egy B2B vállalatnak az online térben és kezedben lesz az összes modern b2b marketing taktika is – azaz tudni fogod, hogy milyen lépéseken keresztül vezet az út a sikerhez.

+ Ha jelentkezem, mostantól kapok hírleveleket tőletek?

Nem. Ezt egyrészt a GDPR is tiltja, másrészt nem is tartjuk etikusnak. Csak a kurzussal összefüggésben küldünk emailt. Ha mindenkinél előbb szeretnél az új cikkekről is értesülni, akkor a főmenü Trükkök menüpontjára kattints.

+ Ha már kapok tőletek leveleket, akkor is újra meg kell adnom az email címemet?

Igen, mivel erre korábban nem kaptunk felhatalmazást tőled. Nagyon komolyan vesszük az olvasóink email fiókjának tiszteletben tartását, mert mi is utáljuk a kéretlen megkereséseket – így sajnos még egyszer el kell kérnünk az email címedet, ha jelentkezni akarsz az online B2B marketing kurzusra.

Send this to a friend

Weekly Growth Tricks
Novel techniques of online influence psychology and growth marketing once a week
Your Information will never be shared with any third party.
Don't pass up growing your business
Novel techniques of influence psychology and growth marketing once a month ›
Your Information will never be shared with any third party.